Velikonoce na talíři

lokalita: Český Krumlov

5. 4. 2023 — 10. 4. 2023

Velikonoční a jarní speciality v nabídce místních restaurací a kaváren

Drunken Coffe, Český Krumlov
2. - 10. 4. 
mrkvový dort, mechový dort a další jarní dortíky / polévka špenátová s vajíčkem, mrkvový krém, zeleninový vývar / limonády a drinky ze sirupu od krumlovské Limošky / slaný koláč se špenátem / kváskový chléb s vajíčkovou pomazánkou / na čepu velikonoční speciál

Krčma Šatlava, Český Krumlov
5. – 10. 4.
velikonoční zeleninová polévka s kopřivovým svítkem / grilované jehněčí kolínko s křenovo-bramborovým pyré / pečené králičí stehno s velikonoční nádivkou/ domácí tvarohový mazanec s marmeládou | Velikonoční menu

Restaurace Maštal, Český Krumlov
5. – 10. 4.
jarní zeleninová polévka / grilovaná jehněčí kotleta na červeném víně se špenátem a bramborovou kaší / pečené baby kuřátko se šťouchanými bramborami / domácí tvarohový mazanec s rozinkami | Velikonoční menu

Řízková restaurace Pivoňka, Český Krumlov
6. – 10. 4.
telecí tatarák s křenovou pěnou, naloženou šalotkou a křepelčím vejcem podávaný s krumlovským kváskovým chlebem / chřestová polévka s kapkou šlehačky a pažitkou / králičí řízek marinovaný v pestu z medvědího česneku s teplou hořčičnou omáčkou a šťouchané brambory s mladým špenátem / velký listový salát s jarní zeleninou a vejcem smaženým v bylinkové strouhance s bazalkovým dipem / zelný salát s fenyklem, krvavým pomerančem a mátou 

Restaurace Jelenka, Český Krumlov
6. – 10. 4.
jehněčí koleno na červeném víně, smetanový špenát, pečený brambor / pečená vepřová panenka na houbovém ragú, batátové pyré / velikonoční zelené pivo z Krumlova | Velikonoční menu

Restaurace Zdroj, Český Krumlov
6. - 10. 4. 
rybí velikonoční polévka / velikonoční tradiční kapr / jarní vajíčková tlačenka / mladá masa - králičí a jehněčí speciality / pečené kuře s velikonoční nádivkou / zelené pivo (velikonoční speciál Krumlov z místního pivovaru)

Czech PUB Eggenberg, Český Krumlov
6. - 10. 4.
krémová polévka z medvědího česneku s krutony / listy mladých salátů s dijonským dresinkem a lehce vařeným vejcem / velikonoční sekaná s nádivkou, bramborový salát / konfitovaný bok z mladého vepře, krémový špenát, opékané bramborové šišky / smažený králičí stehenní řízek, šťouchané brambory s medvědím česnekem | Velikonoční menu

Papas Living Restaurant, Český Krumlov
7. – 10. 4.
krémová polévka s medvědím česnekem / jehněčí koleno, bramborové pyré s mladým špenátkem / baby kuřátko, nádivka s kopřivou / pistáciové tiramisu

Kompletní velikonoční program →