SKI Areál Kvilda

SKI Areál Kvilda

Rodinný, nově modernizovaný, lyžařský areálek v srdci Šumavy v obci Kvilda, nedaleko známého střediska Zadov - Churáňov.

Přístupnost

Dle aktuální provozní doby

Vstupné

Dle platného ceníku

Jak se tam dostanete

autem, skibusem

Doporučená délka návštěvy

min. 4 hodiny

Doplňující informace

100% pokrytí areálu zasněžovacím systémem, 6 vleků, volně přístupný upravovaný sáňkařský svah, hlavní trasy upravovaných běžeckých stop vedoucích přímo z areálu, skoky, vlny a další platformy v malém snowparku, lyžařská škola, půjčovna sjezdových i běžeckých lyží a snowboardů včetně příslušenství, kompletní ski servis, předváděcí a půjčovací centrum sportovních produktů Fischer. To je Ski Kvilda!

Menší lyžařský areál, svou polohou a převýšením sjezdovek ideální pro rodiny s dětmi, začátečníky a lyžařské kurzy. Sjezdovky, lyžařská škola, půjčovna lyží, ski servis i ostatní zařízení jsou přímo v obci Kvilda s dostatečnou kapacitou parkovišť, řadou restaurací a penzionů. Kapacita vleků je komfortně dostatečná pro klientelu ubytovanou přímo v Kvildě nebo v blízkých Borových Ladách, Filipově Huti, Modravě nebo Horské Kvildě a okolí. 

Víte, že...

…pravidelně upravované běžecké trasy o délce cca 60 km v centru Šumavy jsou napojené na dalších 200-250 km stop po celé Šumavě?